Maksutavat

Maksutavat

Näitä maksutapoja sovelletaan ABCnet Oy:n https://kukatekee.abcnet.fi/ sivustolla.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (Y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkoutin maksunvälityspalvelu välittää maksusi myyjälle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on maksusi välitetty KukaTekee myyjälle.

Myyjä toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Myyjä huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan myyjään.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi KukaTekee kauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland maksuehdot:
https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot
Checkout Finland Oy, Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6

Julkaistu 31.03.2021